•                                       
  • Yeteneğinden şüphe duyma.
  •                                       
Bütün sorularının cevapları sende, hem de en saf ve en gerçek halleriyle. Peki sen bu cevapları duymaya hazır mısın?

Bütün sorularının cevapları sende, hem de en saf ve en gerçek halleriyle. Peki sen bu cevapları duymaya hazır mısın?

Bütün sorularının cevapları sende, hem de en saf ve en gerçek halleriyle. Peki sen bu cevapları duymaya hazır mısın?...

Ne çok yol ayırımına geldik ve ne çok karar verdik bugüne kadar değil mi. Kimbilir belki de yanlış karar vermekten korktuk adım atmadık, arafta kaldık.

Yeni bir iş teklifi aldım acaba geçsem mi?

Aklımda bir proje var acaba yapsam mı?

Yeni bir ev almak istiyorum acaba ne yapsam?

Evlenmek istiyorum acaba doğru insanla mı birlikteyim?

Hemen eş dost aranır, akıl danışılır, uzun sohbetler edilir. Herkes kendi fikrini söyler ki bence herkes ayrı bir şey söyler ve kafa daha çok karışır:) İçinden bir proje yapma fikri çıkmışsa, iç sesin ona onay vermiştir zaten. Senin için en doğruyu senden daha iyi kim bilebilir.

Şimdi diyebilirsin ki; ben yirmi yaşındayken bu insan benim için doğru insan diyerek evlendim ama bak ayrıldık. Demek ki iç sesim her zamanda doğruyu söylemiyormuş. Bende o zaman sana derim ki; iç sesin senin için doğru olanı söyledi. O dönem için doğru karar oydu, sizin birbirinizle evlenmeniz gerekiyordu, çünkü birbirinizden öğrenecekleriniz vardı. Bugün dersler bitti ve yollar ayrıldı.

İşe girersin, iki ay çalıştıktan sonra çıkarsın ve arkadaşına dert yanarsın. Ben işe girerken biliyordum zaten böyle olacağını. Biliyor muydun? Demek ki iç sesin sana mesajı en başında vermiş, sen mi duymak istemedin acaba.

Hiçbir şey sadece olmuş olmak için gerçekleşmez, mutlaka yaşananlardan alınan armağanlar vardır. Ekim ayında resim atölyesine başladım. Hem de ne başlamak, içim koşar adımlarla götürdü beni oraya, kafamda yapmak istediğim bir sürü hayalle. Kurs başladı ve ben ilk gün anladım, oraya resim yapmaya değil bambaşka bir şey öğrenmeye gittiğimi. Dört haftanın sonunda armağanımı aldım ve oradaki alışverişim tamamladı. İçim çok devam etmek istediği halde tekrar gitmek bir türlü kısmet olmadı.

Sabah kalktın ve içinden bir ses markete gidip süt almanı söylüyor. Ne gerek var şimdi deme, o markete git. Arkasında yatan armağanı bilmiyorsun ki. Belki de hayatının aşkıyla karşılaşacaksın! Eğer bu olursa da, hayır ben süt almaya gelmiştim, iç sesim bana onu söyledi diyerek armağanının yanından geçip gitme:)

YORUMLAR