•                                       
  • Olumsuz sonuçlar; başaramayacağını değil, eksiklerini gösterir.
  •                                       
Her sabah sonsuz seçenekler dünyasına uyanır ve seçimler yaparak yol alırız.

Her sabah sonsuz seçenekler dünyasına uyanır ve seçimler yaparak yol alırız.

Her sabah sonsuz seçenekler dünyasına uyanır ve seçimlerimizi yaparak yol alırız. Yani her yeni doğan gün aslında hepimize yepyeni yollar ve kapılar açar. Bu sınırsız sonsuzluğun içinde kendine sınır koyan, seçme şansı olmadığını zanneden sadece senin zihnin. Çünkü belli rutinler içinde hiç düşünmeden yaşıyorsun. Belki o gün Bugündür, belki de bugün o gündür J Önünde tek bir yol tek bir seçenek olmadığının, her zaman başka bir yol seçebileceğinin farkında ol. Şikayet etmek yerine yolunu değiştir.

Büyük değişimler istiyorsan, hayatında küçük değişimler başlatmalısın. Sabah kalkış saatini değiştir. Kahvaltıda daha önce hiç yemediğin bir lezzeti dene. İşe gidiş yolunu değiştir. Her gün yaptığından farklı bir şey yap. Ne mi olacak? Bakış açın değişecek  ve olaylara farklı bakmaya başlayacaksın.  

Sana en iyi bakacak olan sensin, hayatında istediğin yolu açacak olan sensin, kendi büyük değişimini başlatacak olan yine sensin. Sadece harekete geç. Salyangozun parke taşları içindeki yüzlerce yoldan birini seçtiği gibi sende kendine yeni yollar seç.

YORUMLAR